thumbnail image
logotipo hotel la perla
logotipo hotel la perla

+34 972 26 23 26

  • Inici
  • Menú diari
  • Carta restaurant
  • Menú cap de setmana i festius
  • Menú grups
  • Menú Festes del Tura
  • Terrassa
  • …  
    • Inici
    • Menú diari
    • Carta restaurant
    • Menú cap de setmana i festius
    • Menú grups
    • Menú Festes del Tura
    • Terrassa
Contacte
logotipo hotel la perla
logotipo hotel la perla

+34 972 26 23 26

  • Inici
  • Menú diari
  • Carta restaurant
  • Menú cap de setmana i festius
  • Menú grups
  • Menú Festes del Tura
  • Terrassa
  • …  
    • Inici
    • Menú diari
    • Carta restaurant
    • Menú cap de setmana i festius
    • Menú grups
    • Menú Festes del Tura
    • Terrassa
Contacte
logotipo hotel la perla
  • Menú per a grups

    Cuina tradicional catalana

    Fes la teva reserva!
  • Menú per a grups

    A partir de 10 persones

    Triar 4 entrants, 1 segon i 1 postre

  • Entrants per compartir

    Xarrup de gaspatxo

    Patates braves

    Amanida de salmó amb mostassa i mel

    Croqueta casolana de pernil o de ceps

    Calamars a la romana

    Pastís de verdures amb melmelada de tomata i espàrrecs verds

    Patata d'Olot artesana

    Caneló de l'avi Josep

    Segons a escollir

    Costellam de porc a baixa temperatura amb reducció de Xerès

    Bistec de vedella amb salsa rocafort i guarnició

    Filet de llobarro amb parmentier de patata

    Vedella guisada amb bolets

    Postres a escollir

    Quefir de llimona amb fruits vermells

    Crema catalana

    Pastís de la nostra cuinera

    30€

    Pa i aigua

    Altres begudes no incloses

  • Vols fer una reserva?

    Posa't en contacte amb nosaltres!

    +34 972 26 23 26

  • Una gran varietat de plats de la cuina catalana

    Encara no els heu tastat?

Sobre nosaltres

Hotel La Perla

La Perla Cuina

Contacte

+34 972 26 23 26

Av. Santa Coloma, 89, 17800 Olot

La Perla Restaurant

Terms & Conditions
Privacy Policy
    Cookie Use
    We use cookies to ensure a smooth browsing experience. By continuing we assume you accept the use of cookies.
    Learn More