

Menú de cap de setmana i festius
Cuina casolana
Descobreix el menú de cap de setmana i festius
De 13:00h a 14:45h
De 20:00h a 21:45h
Tastet de benvinguda
Entrants
Amanida d’estiu amb fruites fresques
Patates d’Olot artesanes
Pastís de verdures amb espàrrecs verds i romesco
Bunyols de bacallà amb amanida
Canelons de l'avi Josep
Segons
Filet de llobarro amb parmentier de patata
Galta de porc al vi negre i fruites de temporada
Costellam de porc a baixa temperatura amb reducció de Xerès
Bistec de vedella amb salsa rocafort
Botifarra de la Garrotxa amb fesols de Santa Pau i allioli
Entrecot de vedella 350gr a la planxa i guarnició (+6€)
Postres
A escollir
30€
Pa i aigua
Si tens alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, informa-ho al nostre personal
La Perla Restaurant