

Menú de cap de setmana i festius
Cuina casolana
Descobreix el menú de cap de setmana i festius
De 13:00h a 14:45h
De 20:00h a 21:45h
Tastet de benvinguda
Entrants
Amanida d’hivern amb mató, panses i codony de l’hort
Patates d’Olot artesanes
Cassoleta de sopa de ceba amb formatge gratinat
Pastís de bolets amb salsa de ceps
Canelons de l'avi Josep
Segons
Galta de porc al vi negre amb castanyes
Bacallà gratinat a la mussolina d’all i mel de mil flors
Vedella guisada amb bolets de temporada
Botifarra de la Garrotxa amb fesols de Santa Pau i allioli
Entrecot de vedella de Girona (350gr) amb sal maldon (+6€) *
Filet de vedella de Girona amb salsa de pebre verd i parmentier de patata (+8 €) *
Postres
A escollir
30€
Pa i aigua
Si tens alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, informa-ho al nostre personal
La Perla Restaurant









